Frances logo

Frances

Frances logo
Frances ligger i det tidligere visumrommet i den amerikanske ambassaden i Oslo, ut mot Henrik Ibsens gate, og er et sted som forvandler seg gjennom dagen. Oppkalt etter Frances Elisabeth Willis, amerikansk diplomat, ambassadør til Norge fra 1957 til 1961.

Vi er først og fremst en bar, så det er ikke nødvendig med bordbestilling, men du får lov om du vil.....

Vin

Vi har et omfattende vinkart med mer enn 2500 ulike oppføringer. Her finner du alle de viktigste vinområdene og produsentene– og de kommende stjernene. Vi har stort utvalg viner på glass.

Vi leker med stiler og restaurantsjef Elisabeth Hagelsteen vil alltid ha noe nytt og spennende på glass listen. Enkelte dager vi åpner magnumflasker og eldre årganger.

VINSMAKING

Vil du ta en reise i vinens verden? Ta kontakt på restaurant@frances.no for et dypdykk i kjelleren, eller for en uformell smaking med vennegjengen. Vi arrangerer smakinger og møter med vinmakere, sjekk ut Instagram- og Facebook-kontoen vår.

CHAMBRE

Vi har et eget Chambre séparée for opptil 16 personer, for dere som vil sitte litt for dere selv, arrangere en privat smaking eller et eget arrangement.  Rommet kan reserveres i vinbarens åpningstid.
Ta kontakt på restaurant@frances.no .

Frances logo

KJØKKEN

Kjøkkensjef Tzahi Anidjar lager kreative småretter med smaker fra Middelhavet og Midtøsten – i tillegg til klassisk barsnacks som østers og friterte andevinger. Sunne og smaksrike lunsjretter.
Alle retter er ment til å nytes alene eller deles.

Frances logo

KaffeBAR

Vi starter dagen tidlig med fersk kaffe fra vår leverandør KAFFA og te fra Newby. Fersk bakst og nysmurte sandwicher blir laget på huset. Sett deg hos oss og nyt en varm kaffe og noe å bite i, eller ta det med deg.